Terug naar nieuws

3 tips om optimaal bereikbaar te blijven als online marketeer

3 tips om optimaal bereikbaar te blijven als online marketeer

Als online marketeer is het tijdens de corona crisis steeds belangrijker geworden om overal en ten alle tijden bereikbaar te zijn. Door de corona crisis is het vaak vechten voor een plekje op kantoor om toch nog je geliefde collega’s te kunnen zien. Om ook thuis het idee te krijgen dat je er nog bij hoort op kantoor, is het van belang dat je laptop én mobiele telefoon altijd goed functioneren. Wij geven je tips om optimaal bereikbaar te blijven als online marketeer: ook in deze barre tijden hoor jij erbij!

Het belang van een laptop die werkt

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om een laptop te hebben die aan al jouw wensen voldoet. Heb je een laptop van de zaak? Of ben je net je eigen onderneming begonnen waar je keihard aan de bak moet om klanten binnen te halen? Een macbook straalt de professionaliteit uit waar jij naar op zoek bent. Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat laptops het belangrijkste zijn voor een online marketeer; zonder kun je namelijk niet werken. Is jouw laptop stuk gegaan? Dan is een macbook reparatie een manier om – zonder al teveel uit te geven aan een nieuwe laptop – jou weer aan het werk te krijgen.

Altijd kunnen blijven bellen

Ook zonder mobiele telefoon is het natuurlijk moeilijk werken. Heb jij jouw iPhone laten vallen? Of werkt het touchscreen plots niet meer? Dan kan een iPhone XS reparatie er voor zorgen dat jij weer bereikbaar bent. Kun je direct weer aan de slag met het promoten van jouw klanten via social media. Dat is namelijk één van de belangrijke manieren om te communiceren met klanten. Dit blijkt vooral uit het aantal toegenomen sessies op Facebook en Instagram: social media is populairder dan ooit!

Jezelf promoten én bereikbaar zijn voor nieuwe opdrachtgevers

Als SEO-specialist of online marketeer is het soms lastig om je eigen kunnen te laten zien aan nieuwe klanten of een nieuwe werkgever. Om jezelf toch goed bereikbaar te houden én je eigen kunnen op een originele manier te presenteren, kun je een website maken als CV. Op deze website kun je cases uit je werkleven laten zien, maar kun je ook merkbaar maken dat jij wel degelijk veel kennis hebt op het gebied van online marketing en SEO. Schrijf de teksten op jouw website zoals je on page teksten zou schrijven voor klanten en vergeet de meta-descriptions niet!

Als online marketeer blijf je tijdens deze corona crisis dus vooral bereikbaar door ervoor te zorgen dat je laptop en telefoon blijven werken. Helaas moeten we steeds vaker vergaderingen houden via Zoom of Google Meet; deze mag je natuurlijk niet missen. Ook leads binnenhalen gebeurt steeds vaker via je mobiele telefoon of laptop. Of we binnenkort weer reguliere vergaderingen mogen hebben, is een belangrijke vraag. Wist je offline vergaderingen er namelijk voor zorgen dat jij en je collega’s gemotiveerder raken in hun werk?